Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_q84ogmn6ac55oeorl2he4ful9i, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/html/lyricsreg.com/reg.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/sessions) in /var/www/html/lyricsreg.com/reg.php on line 2
ZAIMINA VASJARI : Po Ta Dija lyrics

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

ZAIMINA VASJARI lyrics : "Po Ta Dija"

Dite, nuk ka dite
nate, nuk ka nate
mos te mendoj

dhe vazhdon kjo situate
i ndjeve kujtimet
ti si nje mekat

i ktheva kujtimet
sikur jemi prape


REF:
Po ta dija une
sa me doje

boten do ta ndryshoja
do vazhdonim ne
dhe ta kuptoje

se per ty jetoja
po ta dije ti
sa te doja

boten do ta ndryshoje
do ta vazhdonim ne
dhe ta kuptoja

se per mua jetoje
per mua jetoje


I ndjeve kujtimet
ti si nje mekat
i kthevaa kujtimet

sikur jemi prape

REF:

Po ta dija une
sa me doje
boten do ta ndryshoja

do vazhdonim ne
dhe ta kuptoje
se per ty jetoja

po ta dije ti
sa te doja
boten do ta ndryshoje

do ta vazhdonim ne
dhe ta kuptoja
se per mua jetoje

per mua jetojeREF:
Po ta dija une
sa me doje

boten do ta ndryshoja
do vazhdonim ne
dhe ta kuptoje

se per ty jetoja
po ta dije ti
sa te doja

boten do ta ndryshoje
do ta vazhdonim ne
dhe ta kuptoja

se per mua jetoje
per mua jetoje

Submit Corrections