A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

YLL LIMANI lyrics : "Lart mbi yje"

Te kane lenduar te kane vrare,
Te kane genjyer te kane share
Sa nete pa gjume me lot ne sy

Te premtuan dashurine e te falen tradhetine

Sa plage ne zemer i ke marr?

Me jep nje shanc , me jep nje shprese
E kurre me vetem nuk do jesh
Ditet pa te, me re me shi


Le te jemi te pa ndare
Ky qytet le te digjet zjarr

Kur te na shohin ne bashke !

Le te jemi bashke

Le te ikim larg
Le te jemi vetem une dhe ti
Le te jemi bashke

Le te ngjitemi lart
Lart mbi yje vetem une dhe ti


Por lutem qe nje dite
Ti me nuk do te kesh frike
Per te me thene TE DUA !

Po jetoj me nje shprese se do zgjohem nje mengjes

Do jesh aty per mua

Se ti , ti nuk e din sa dhemb kur s'te besojne
Kujt, kujt ja pata borxh keta lote
Do na vras i madhi Zot po te mos jemi ne bashke!!


Le te jemi bashke
Le te ikim larg

Le te jemi vetem une dhe ti
Le te jemi bashke
Le te ngjitemi lart

Lart mbi yje vetem une dhe ti

Te kane lenduar te kane vrare,

Te kane genjyer te kane share
Sa nete pa gjume me lot ne sy
Te premtoj dashurine , te premtoj lumturine


Vetem ne te jemi bashke, ne te jemi bashke
Le te ikim larg, le te jemi vetem une e ti

Le te jemi bashke, le te ngjitemi lart
Lart mbi yje vetem une e ti !!

Submit Corrections