A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

X3m lyrics : "Dashuria E Humbur"


Yeahh Yong boy A-D Big-a
Ngo....! yeahh(Yong boy)

Dua edhe një herë
Zërin ta ndëgjoj
Je shumë larg baby

Këtë e kuptoj
Të lutëm, ti të lutëm
Ti mos qaj

Ti mirë e din se asnjëri
S'kemi faj
Por e di, ti një ditë

Do ta kuptosh
Pa mua ti duhet tani të jetosh
Po dua të flas

Se sa shumë më mungon
Heshtja mes nesh mbertëron
Por unë baby kurrë s'do t'harroj

Të premtoj se gjithmon unë do t'kujtoj
Në zemrën time do mbetesh kujtim
Pergjithmonë...! Përgjithmonë...!


(A-D)
Dashri e humbur...!

Një pikllim shumë i thellë
Një pikë në zemër
Që shumë o ka m'ther

Gabim shumë i madh
Një jetë krejt ndryshe
Kujtimet që i kaluam

Në mua krejt u vyshkën
Kalum kohë t'mira
Më pengesa shumë t'vështira

Bukurija jote nuk pat përshkrim
As gjumi nuk më merr deri në agim
Por tash u pajtova

Edhe shumë u pendova
Kur ti mthe "lamtumirë"
Rrugës keqe unë shkova(Big-a)

Shpesh shikoj n'qiell
Edhe mëndoj për ty
Prej ditës që kur t'pava

N'zemër më ke hy
E di që m'ki dashtë
Po edhe unë ty

Malli më merr shumë
Kur ti kujtoj ata sy
Shpesh herë nalna

Veten e kontrolloj
Po du me kan i qetë
Që ma mos t'gaboj

Kujtimet mbesin
Po jeta po vazhdon...
Kemi dasht me kan bashkë

Po zoti se ka lan.

Ishe një engjull më bekove ti

Më dhurove dashuri pa kufi
E tash jam ktu pa ty në vetmi
Zhytur n'kujtime dhe mendoj për ty

Unë dhe ti baby ishim një
Por tash ti baby më nuk je
Të lutem shko mos u kthe

Se nuk të dua më

Submit Corrections