A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

X-PLANE lyrics : "Mala tripuje prod (South Side) ft. P.I.D.J.I"

REF. x2 Reci mala,zato tripujes da te volim,sve bi dala a znas da uvek druga postoji,glumis sada a znam da zna te vec pola grada sta se to desava pa prevara u ljubav spada?

Ova mala je zlo,veruj nije kao druge,cudna je brt poput kise posle duge mene smatra jedinim,jedini sam danas njen a vec sutra druga prica lovi sebi novi plen. Nzm zasto svaka misli da sam ja rafajat, I zasto svaka zeli da mi pipne ha,ha. Nisam ja taj mangup samo volim taj rad,nisam ni taj baja koji seta te kroz grad. Imam takav stav da tebe ostavljam za poslednjih dve je ipak jace,znas da imaces me posle,zato..STA? pusti te price koje kruzi ja sam nesto sto zelis sto drugi nece da ti pruze. Ne zelim s tobom duge razgovore zelim samo ono dublje mm..kako se to zove? Nemoj biti okrutna imam sve sto mi treba to sto nudis drugom' daj pasce mu kao sa neba mala znaj..


REF. x2


Kazu da sam gresan,ovo izgleda ne smeta,ni one se ne bune da budem sa dvema nema problema ako ti ne zelis to,ali sreco u ljubavi je sve dozvoljeno...kazes da sam dzukela nedovoljno postujem,smeta ti to sto samnom one noci ostaje,znas mi ime,pravila igre,danas si ti u planu sutra neko novo ime. Takve kao ti upoznao sam dosta,ima vas tolko ko crno ispod nokta u zivotu,"ti si menjao ko ceGa" Los ti je trip da si majka Tereza. Ja sam gresan,veruj takvog me poznaju. Naucile na kolena saku da prodaju,ja sam gresnik,ti si gresnica,spusti se dole da upoznas malog Pidji-a...

REF. x2


Alo mala,cemu drama,ne boj se kao nisi znala,I ti kad odem siguran sam neces biti sama,zato molim te s te lazne patetike,jer koristim vase postenje sve ste svetice,postenu vezu imale kao ja 5ice,? koje voli boli zato sada sveti se,kada bi svi bili posteni ko mlade dame,postenja ne bi bilo ni da zaleci nam rane...Matori me pitaju gde je ona slatka mala? Nasmejem se samo kazem "previse je slatka mala" da li je bolest ili samo 3pujem se vise,umesto skaratne rec prevara je sada blize. Priznao sebi da kad voli uvek zavrsis sa bolom,a kad si solo svako vece novo telo golo. Ako ne mozes da pobedis pridruzi im se. A ? cuvaj maloj koja vredi mng vise!


REF. x2

Submit Corrections

Thanks to maria.01215