A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

NIKLAS lyrics : "Langt Fra Virkeligheden"

Sorte skyer, ingen sol, håbløsheden, endestation
Fik aldrig sagt til nogen at jeg fik 40 dage for uden dig og hvor blev du af?
For jeg tænker på hvorfor mon (mangler) ? det er nok med at gøre sig ondt og jeg spør mig selv indeni var jeg kun en skulder hvor du hvilede kinden? ? var jeg kun en skulder hvor du hvilede kinden?


Jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det ? vælger at være det, være det, hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte for du har taget det, jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det, vælger at være det, være det, hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte ? for du har taget det


Der spørgsmålstegn ved mange ord om alt det du sagde ved middagsbord, om hvorfor jeg aldrig havde, tid til at gøre dig glad, for du vidste alt (mangler)? Du var så ond, jeg var naiv, men midt i to, du knækkede koden og gik amok da du tjekkede min iPhone ? og gik amok da du tjekkede min iPhone.

Jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det ? vælger at være det, være det. Hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte ? for du har taget det. Jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det ? vælger at være det, være det, hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte ? for du har taget det.


Hvordan kunne du være så ligeglad? Og flå hele mit hjerte ud af brystkassen og bare sige Niklas, Niklas det forbi. Hvordan kunne du være så ligeglad og flå hele mit hjerte ud af brystkassen og bare sige Niklas, Niklas det forbi?


Jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det ? vælger at være det, være det, hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte for du har taget det!

Jeg er så langt fra virkeligheden for jeg vælger at være det ? vælger at være det, være det, hvis bare du kunne mærke min smerte og hvordan det er at leve uden et hjerte for du har taget det!


Submit Corrections