A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ilir Veliu lyrics : "Alba"

Alba rruges iken dhe me goj s'me flet
koken ulur syte lart si ngre
Ne nje bange ,ndejtem ne kaq vjet

vall perse moj alba vall perse
me goj sme flet


Refreni
Alba perse
dhe ne rrug ti foli shokut mos harro

Alba
shoqerin e klases ti kujto.(x2)


Shoqerine,kishim ne te dy ateher
ish e paster si lulja ne pranver
dhe maturen ti porsa mbarove

vall perse moj alba,shoqerine ti harove

Ref.

Alba perse dhe ne rrug ti foli shokut mos haro
Alba
shoqerin e klases ti kujto.

Submit Corrections