A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Greta Berati lyrics : "Cdo Hap Qe Bej Une"

gjdo hap qe une e bej te kam pran e ste haroj ne gjdo hap qe une bej te kam pran e ste haroj ndjenja naten po ka nis si lajmtar te dashuris si lajmtar te dashuris reffff eja shpirt ti mos harro ke nje zemer qe te do eja shpirt ti mos harro ke nje zemer qe te do humbe dhe rinin vertet dy zemra ndar ne gurbet humbe dhe rinin vertet dy zemra ndar ne gyrbet djelli sflettt ne gurbet edhe lulet skan arom dhimbja nese me lendon edhe lulet skan arom dhibja nese me lendon nje deshir digjet ne mall endrat mbeten pa nje fjal ne fole te shpirtit tim puthjet mbeten si kujtim puthjet mbeten si kujtim refff eja shpirt ti mos harro ke nje zemer qe te do ejaa........................

Submit Corrections