A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Fadil Krasniqi lyrics : "Dhe Nese Vdes I Ri"

cdo pranver qe te kujtoj cdo her zemren e mundoj sme len mendja qe te harroj per cdo nat une te kujtoj.sy te bukur ti me shikove dhe nuk di pse su afrove per here te fundit qe me jep rast te kem afer e te mos humbas.Dhe nese vdes i ri ti mos me ngushello dije fajin tend dhe kurr mos e harro nese mendon se do te kthehem une atehere gabo fajtor sjam un .Dhe nese vdes i ri ti mos ngushello dije fajin tend dhe kurr mos e harro nese mendon se do te kthehem une ateher gabo fajtor sjam une
cdo pranvere qe te kujtoj cdo here zemren e mundoj sme len mendja qe te harroj per cdo nat une te kujtoj sy te bukur ti me shikove dhe nuk e di pse su afrove per here te fundit qe me jep rastte kem afer e te mos humbas .Dhe nese vdes i ri ti mos me ngushello dije fajin tend dhe kurr mos e harro nese mendon se do te kthehem une atehere gabo fajtor sjam un .Dhe nese vdes i ri ti mos me ngushello dije fajin tend dhe kurr mos e harro nese mendon se do te kthehem une atehere gabo fajtor sjam un.

Submit Corrections

Thanks to alexandra_feaa