A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ema Smajli lyrics : "Palaqo"

Un jam palaqo
dhe nuk kam emer tjeter
dukem si femij

e her si burr i vjeter
Un jam palaqo
sdi ku kam shtepin

me te mirin shok
e kam nje shok femij


Ndonjeher jam i piklluar
neteve te gjata rri pa gjum
qaj pa ze

ne heshtje vuaj
dhembjen time do e mbaj
Ne agim zogjohemi menduar

pikllimin dot nuk e mbaj
jam palaqo
femijt me dojn

kam hare per ta shperndar

PALAQO,PALAQO,PALAQO


Ref: (4x)
Lalalala, lyhem ngjyhem

dridhem dridhem dhe perdirdhem
Luj me sy e luj me dor
Jam palaqo shum gazmor


Un jam palaqo
dhe nuk kam emer tjeter

dukem si femij
e her si burr i vjeter
Un jam palaqo

sdi ku kam shtepin
me te mirin shok
e kam nje shok femij


Ndonjeher jam i piklluar
neteve te gjata rri pa gjum

qaj pa ze
ne heshtje vuaj
dhembjen time do e mbaj

Ne agim zogjohemi menduar
pikllimin dot nuk e mbaj
jam palaqo

femijt me dojn
kam hare per ta shperndar


PALAQO,PALAQO,PALAQO

Ref: (4x)

Lalalala, lyhem ngjyhem
dridhem dridhem dhe perdirdhem
Luj me sy e luj me dor

Jam palaqo shum gazmor

Submit Corrections

Thanks to alexandra_feaa