A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Elvana Gjata lyrics : "Ti je"

Me deshperim sot po me thua
dua po s'mundem te te dua
heshtja po nis per ne te dy sot

c'do fjal qe ndjej nuk mund ta them dot
nga ky moment ditet ti vrasim
per c'do sekret me nuk do flasim

sikur te vuaje si mua
do me kuptoje sa te dua.


Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me kthen

ne boten qe sdua te jem.
Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.

Ti je ai qe me cmen
per ty zemra dhemb ''te dua''.


Ne syt e mi shikon trishtimin
s'mundem tja nis me nga fillimi
dhe te genjej sikur un dua

kur ti vazhdon jeton ne mua
nga ky moment ditet ti vrasim
per c'do sekret me nuk do flasim

sikur te vuaje si mua
do me kuptoje sa te dua.


Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me kthen

ne boten qe sdua te jem.
Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.

Ti je ai qe me cmen
per ty zemra dhemb ''te dua''.

Submit Corrections