Elvana Gjata lyrics : "Ti je"


Me deshperim sot po me thua
dua po s'mundem te te dua
heshtja po nis per ne te dy sot
c'do fjal qe ndjej nuk mund ta them dot
nga ky moment ditet ti vrasim
per c'do sekret me nuk do flasim
sikur te vuaje si mua
do me kuptoje sa te dua.

Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me kthen
ne boten qe sdua te jem.
Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me cmen
per ty zemra dhemb ''te dua''.

Ne syt e mi shikon trishtimin
s'mundem tja nis me nga fillimi
dhe te genjej sikur un dua
kur ti vazhdon jeton ne mua
nga ky moment ditet ti vrasim
per c'do sekret me nuk do flasim
sikur te vuaje si mua
do me kuptoje sa te dua.

Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me kthen
ne boten qe sdua te jem.
Ti je gjithcka qe un kam
por jeta na ndan te dyve.
Ti je ai qe me cmen
per ty zemra dhemb ''te dua''.

Submit Corrections
Thanks to test01

Hot new lyrics :

SOLILLAQUISTS OF SOUND - Cause 4..
BATTERY - Armed With Rage
Freddie Aguilar - Atin Cu Pung Singsing
MASSIMO DI CATALDO - Continuare A Volare
Future - Side Effects
MAC MILLER - Happy
ACCEPT - Death Row
Lana Del Rey - West Coast
CHARLI XCX - Boom Clap
GINNY BLACKMORE - Holding You
Tiesto - Wasted
SIGMA - Nobody To Love
MACK Z - It's A Girl Party
CHET FAKER - 1998
FREDO SANTANA - Fuck The Other Side
INNA - Cola song
WILSEN - Magnolia
EMM GRYNER - Math Wiz
TIME HAS COME - The Colour of Love
VITICUS - Desesperado
FRACTAL SYSTEM - Push Me Now