Alban Skenderaj lyrics : "Miremengjes"


Me jep nje kafe te lutem ,nje dopio ekspres
Nje karrige te ulem , e te pres !
Ti ne kripen e detit , embel rrezaton
Nje buzqeshje te fshehur , ma dergon !

ref.
Si tja bej , si tja them ?
Zemren tia shfletoj , e ndrojtje te mos kem !
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Zemra me dergoi te pershendes
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Dhe nje dite me shum sdua te pres !!

Dhe te nisem me te , neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harroem me te , e te behemi nje
A thua do te kem kaq guxim , kaq guxim ?

Me jep nje pije te lutem , nje dopio konjak
Emocionet te shuhen , pak nga pak !
Ti me rrezet e diellit , derdhur neper trup
Floket shtes e ylberit , permbi sup !

Si tja bej , si tja them ?
Zemren tia shfletoj , e ndrojtje te mos kem !

ref.
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Zemra me dergoi te pershendes
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Dhe nje dite me shum sdua te pres !!

Dhe te nisem me te , neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harroem me te , e te behemi nje
A thua do te kem kaq guxim ?

Dhe ne te djatht , dhe ne te majt
Po me huton shikimi saj !
Erdhi momenti qe sfiden ta pranoj !

ref.
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Zemra me dergoi te pershendes
Ti them mirmengjes , ti them mirmengjes
Dhe nje dite me shum sdua te pres !

Dhe te nisem me te , neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harroem me te , e te behemi nje
A thua do te kem kaq guxim , kaq guxim , kaq guxim ?!

Pak llogarin te lutem ,, nje tjeter nate do pres !

Submit Corrections
Thanks to maria.01215

Hot new lyrics :

BILLIE BLACK - I don't need another lover
ASIA ASH - Litlle Party
KIMBRA - Miracle
ONE DAY - Love Me Less
JULIAN VELARD - Brooklyn Kind Of Love
STEREOSHORES - Waves & Sun
THE SCRIPT - Superheroes
CHAUNCEY BLACK - Headboard Knockin
T.I. - No Mediocre
MAROON 5 - Maps
Mike Will Made It - Buy The World
5SOS - Amnesia
SARAH BLAINE - Never Get to Heaven
VANNA - Bienvenue
EMURSIA - Paths
CHILD ACTOR - Against the Night
WHIRR - Swoon
APPARITIONS - Like In The Movies
ACE HOOD - Supposed to Do
Sinead Oconnor - Take Me To Church
GEMS - Scars